Uncategorized

U Trzech Braci. Bunt i pandemia w branży gastronomicznej – Zdalnie o onlajnie #031 #otwieraMY

Jak wygląda sytuacja branży gastronomicznej w pandemii? Co dzieje się, kiedy otwiera się restaurację wbrew zakazom? Z kim sanepid przychodzi na kontrole do lokali? O tym wszystkim rozmawiamy w najnowszym odcinku Zdalnie o onlajnie. Moim gościem jest Tomasz Kwiek – współzałożyciel restauracji „U trzech braci” z Cieszyna, która jako pierwsza w Polsce otworzyła się wbrew rządowym rozporządzeniom.

Strona restauracji:
https://www.pizzacieszyn.pl/
Fanpage:
https://www.facebook.com/UTrzechBraci

Zdalnie o onlajnie to internetowy program dla osób interesujących się marketingiem online, video marketingiem, sprzedażą internetową, social mediami i biznesem.
—-
Najnowsze odcinki Zdalnie o onlajnie znajdziesz na:
https://zdalnie.vireomedia.pl/
https://facebook.com/VireoMedia/

Zdalnie o onlajnie w formie podcastu odsłuchasz tutaj:
Spotify: https://open.spotify.com/show/2CUILNoZEZ5E8oF2glF7c5
Google Podcasts:
https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8yZTQ0MjE0NC9wb2RjYXN0L3Jzcw
Anchor: https://anchor.fm/zdalnie-o-onlajnie
Breaker: https://www.breaker.audio/zdalnie-o-onlajnie
Overcast: https://overcast.fm/itunes1525424122/zdalnie-o-onlajnie
Pocket Casts: https://pca.st/fwltcvep
Radio Public: https://radiopublic.com/zdalnie-o-onlajnie-Gyqw3x

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *